Новости

Українська Прем’єр-Ліга тепер на Viasat у пакеті «Супер Спорт»!

Українська Прем’єр-Ліга тепер на Viasat у пакеті «Супер Спорт»!

Абоненти Viasat мають грандіозну можливість насолоджуватись матчами Української Прем’єр-Ліги, адже тепер Setanta Sports — офіційний телетранслятор УПЛ!

Як повідомляється на офіційному сайті, Українська прем’єр-ліга (УПЛ) обрала офіційним транслятором канал Setanta Sports строком на 3 сезони! А це означає супер-матчі наживо, ТОПовий спортивний контент в HD-якості та патріотичний дух!

Нагадаємо, що знакові спортивні канали – Setanta Sports та Setanta Sports+ доступні у додатковому пакеті «Супер спорт» вартістю 69 грн/міс з 01 вересня для клієнтів на всіх основних тарифних пакетах Viasat.

Підключити додатковий пакет «Супер спорт» можливо вже зараз, і насолоджуватися переглядом прямих трансляцій матчів Української Прем'єр-Ліги впродовж всього сезону!

Підключити пакет «Супер спорт» можна у Особистому кабінеті користувача або у Viasat Viber боті


 

Setanta Sports (№302 в ЕПГ) – спортивний канал, на якому транслюють матчі англійської Прем'єр-Ліги, Шотландської Професійної футбольної Ліги, а також баскетбольні матчі NBA та гонки Формули 1.


Setanta Sports+ (№303 в ЕПГ) – це зовсім молодий спортивний телеканал, що почав свою роботу в 2020 році. В ефірі каналу прямі трансляції матчів Кубка футбольної ліги Англії, чемпіонат по футболу, змішані бойові мистецтва (UFC) та інші ключові події світу спорту.


Готові підключитись?

Телефонуйте 0800 502 096