Новости

Нові тарифні пропозиції Viasat

Нові тарифні пропозиції Viasat

Інформуємо Вас, що з 01 вересня 2022 р. у Viasat починають діяти нові ціни на тарифні пакети «Національний» та «Сімейний». Так, пакет «Національний» коштуватиме 99 грн/міс.

А на найбільш популярний пакет «Сімейний» буде діяти чудова акційна пропозиція: 99 грн/міс перші 2 місяця, далі – 139 грн/міс.

З пакетом «Сімейний» кожний член родини знайде собі улюблений канал чи передачу до смаку, оскільки до нього входить більше 110 каналів, серед яких є всі українські національні канали та світові канали різних тематичних жанрів: кіно - TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action, ViP Comedy, Paramount Comedy, FILMUADRAMA, Bolt, Dorama, Hollywod; пізнавальні – History, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, English Club, Utravel, Кус-Кус, Дача, 36,6, Фауна, Терра, Наука, Епоха; спортивні - Трофей, Рибалка, XSport та дитячі – Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Duck TV, Da Vinci.

А з 24 серпня 2022 року в пакети Viasat «Сімейний», «Престижний» та «Преміум HD» були додані 2 фільмові канали з контентом виробництва компанії Star Media.
Star Cinema (№ 126 в ЕПГ) – це канал з українськими фільмами та серіалами виробництва компанії Star Media. В бібліотеку каналу входять кращі стрічки та документальні проєкти, які були зняти на території України, тому глядачам буде цікаво побачити рідне місто або насолодитися красою пам'яток. Багато кінопроєктів є лауреатами міжнародних фестивалів і премій.
Star Family (№127 в ЕПГ) – це канал для всієї сім’ї, з яким кожен може обрати собі передачу до смаку. Вдень на каналі показують мелодрами та серіали для домогосподарок, в другій половині дня – пізнавальні передачі, цікаві дітям, а увечері – кіно для сімейного перегляду. Канал Star Family – це зручний варіант сімейного дозвілля. 

Деталі акції тут.