Новини

Зміна фірмового знаку

Зміна фірмового знаку

Viasat – це Україна!

Шановні клієнти!

Супутниковий оператор Viasat продовжує працювати у повному обсязі з першого дня повномасштабної російсько-української війни, забезпечуючи українців якісним супутниковим телебаченням. Завдяки своїй бездоганній роботі протягом 14 років на телевізійному ринку України Viasat є лідером супутникового телебачення з впізнаваним знанням бренду та високим показником лояльності клієнтів.

На жаль, реалії сьогодення змушують компанію змінити свій фірмовий знак. Через фашистську символіку, яку використовують російські загарбники, логотип Viasat, на якому схематично зображено супутникову антену та першу літеру нашого бренду латинську V, може викликати негативні емоції. Щоб уникнути небажаного зв’язку з забороненими символами, Viasat відмовляється від першої, символічної частини свого фірмового знаку і залишає лише назву – Viasat, адже ми – Україна!

Проте компанія й надалі залишатиметься все тим же, знайомим всім, українським провайдером супутникового телебачення. Ми працюємо заради Вас, наших клієнтів, і це наш вклад у боротьбу країни з ворогом та наближення перемоги! Ми свідомо розуміємо свою відповідальність у забезпеченні інформаційної обізнаності українців та доступу до стабільного супутникового телебачення. Дякуємо кожному клієнту і сподіваємось, що ще багато років ми будемо радувати Вас телевізійним контентом у своїх пакетах.

Слава Україні!

Завжди Ваш,

Viasat (вже без символу у вигляді букви V)