Новини

Viasat 14 років разом з Вами

Viasat 14 років разом з Вами

Сьогодні компанії Viasat виповнюється 14 років. Це величезний шлях, сповнений кропіткої праці на українському телевізійному ринку. І ми надзвичайно вдячні Вам, нашим клієнтам, за довіру!

Всі 14 років Viasat інформує кожного з Вас про найважливіші новини та забезпечує дозвілля найкращими українськими та світовими каналами, надаючи якісну послугу супутникового телебачення. Ми регулярно поповнюємо свої пакети популярними каналами, оновлюємо свої технічні системи, розважаємо своїх клієнтів цікавими акціями та вікторинами, проводимо конкурси та даруємо подарунки! Наша робота завжди була і є лише для Вас!

І навіть зараз, у такі скрутні часи російської війни, Viasat продовжує роботу: всі наші співробітники працюють із різних куточків України, за кордоном, у бомбосховищах, будь-де, оскільки розуміють свою відповідальність за інформаційну обізнаність українців.

У кожного свій фронт війни, отож, забезпечення України правдивими новинами, стабільним супутниковим телебаченням - це наш вклад у боротьбу з фашистськими загарбниками.

З початком війни, аби підтримати кожного, ми зробили вільний доступ до нашого максимального пакету Преміум HD, збільшили термін внесення першої абонплати для нових клієнтів та додали до пакетів кілька міжнародних незалежних каналів. Той факт, що компанія продовжує працювати в умовах війни відповідно до українського законодавства також дуже важливий для підтримки економіки країни та ЗСУ!

Ми дякуємо кожному клієнту за кожний сплачений рахунок, який підтримує життєздатність компанії, а компанія в свою чергу підтримує життєздатність і обороноспроможність України!

Підтримуємо одне одного та віримо у перемогу!

Все буде Україна! І Viasat 💙💛