Новини

Акція "Свобода" від VIASAT

Акція "Свобода" від VIASAT

В цей нелегкий для всіх нас час Viasat розуміє, що доступ до правдивої інформації та українських національних каналів надзвичайно важливий. Тому ми хочемо підтримати українців, які зараз не можуть в повному обсязі сплачувати за послуги супутникового телебачення.

Viasat пропонує новий тарифний пакет з максимальним набором каналів «Національний Свобода», спеціально для клієнтів, що проживають у районах бойових дій, на тимчасово окупованих територіях України, звільнених територіях та тих, що перебувають в оточенні, зазначених в Додатку 1.

Жителі таких регіонів можуть підключити телебачення Viasat за ціною 49 грн/міс на півроку. Їм будуть доступні більше 120 каналів різних жанрів – кіно, спорт, дитячі канали, документальні передачі та тематичні канали – всі світові канали-хіти входять до цього пакету. А HD якість багатьох каналів дає змогу насолодитися картинкою високої чіткості. З 7-го місяця вартість супутникового ТБ буде складати 99 грн/міс, а з 9-го місяця пакет «Національний Свобода» буде замінено на пакет «Національний». Вартість 99 грн/міс залишиться незмінною.

Акція діятиме з 3 жовтня 2022 року до 28 лютого 2023 року.

Підключайте Viasat, дивіться українське телебачення, і все буде Україна! Правила акції тут.