Новини

Супер пропозиція від Viasat, щоб жодного дня не залишитися без телебачення!

Супер пропозиція від Viasat, щоб жодного дня не залишитися без телебачення!

21 липня на черговому засіданні, Національна Рада з питань телебачення і радіомовлення припинила діяльність ліцензії супутникового оператора XtraTV, а наразі, супутниковий провайдер XtraTV зупиняє свою діяльність.

У зв’язку з цим, компанія Viasat розробила пропозицію для абонентів XtraTV, щоб всі бажаючі могли продовжувати дивитися супутникове телебачення, адже інформаційна обізнаність, доступ до українських національних каналів та до розважального і фільмового контенту зараз має надзвичайно важливе значення.
Так, обравши тарифний пакет до смаку, та сплативши абонплату Viasat за жовтень 2022, Ви погоджуєтесь стати абонентом Viasat, і отримуєте безкоштовний перегляд обраного тарифного пакету впродовж Серпня і Вересня 2022 року, за рахунок вже сплаченої абонентної плати Xtra TV.

Здійснити перехід та стати абонентом Viasat легко і швидко, адже Viasat надає технічні консультації з перенлаштування супутникових приймачів Strong SRT 7600, а у разі наявності у Вас тюнеру 7602 надає нові супутникові приймачі за 1грн.

Детальніше про тарифні пакети Viasat:


Пакет «Національний» 

У пакет «Національний» входять всі українські національні канали, а також фільмові канали Paramount Comedy, Filmuadrama, Bolt, пізнавальні канали Мега HD, History, English Club та багато інших каналів різних жанрів для всієї родини.

Абонентська плата -99 грн / міс.

 З офіційним переліком телевізійних каналів, які входять до Пакету, можна ознайомитися у документі


Пакет «Сімейний» 
Тариф для всієї родини! Дивіться цілодобово і без реклами кіно на TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action, ViP Comedy; пізнавайте світ з Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explorer; вболівайте на Viasat Sport. А також всі національні канали та Kvartal TV, Paramount Comedy, FILMUADRAMA, Bolt, English Club TV.

Абонентська плата -129 грн / міс.

👉 З офіційним переліком телевізійних каналів, які входять до Пакету, можна ознайомитися у документі


Пакет «Престижний» 
Телевізійні канали на будь-який смак: новинки кіно та серіалів від TV1000, спортивні Eurosport та Viasat Sport, дитячі Nickelodeon і Nick Jr., пізнавальні канали груп Viasat та Discovery.

Абонентська плата -199 грн / міс.

👉 З офіційним переліком телевізійних каналів, які входять до Пакету, можна ознайомитися у документі


Пакет «Преміум HD»
Найбільший вибір каналів у HD якості дасть змогу насолодитися картинкою високої чіткості. Спорт, дитячі канали, документальні фільми та тематичні канали – всі хіти входять до цього пакету.
З жовтня 2022 вартість пакетів буде встановлена на рівні актуальних цін на той момент.

Абонентська плата -249 грн / міс.

 З офіційним переліком телевізійних каналів, які входять до Пакету, можна ознайомитися у документі


Готові підключитись?

Телефонуйте 0 800 500 460