Новини

Проєкт #забутипровік отримав відзнаку від Effie Awards Ukraine 2021

Проєкт #забутипровік отримав відзнаку від Effie Awards Ukraine 2021

У середу, 15 грудня, відбувся фінал найавторитетнішої премії в галузі маркетингових комунікацій Effie Awards Ukraine 2021. Соціальна ініціатива групи 1+1 media #забутипровік, генеральним медіапартнером якої є платформа супутникового телебачення Viasat, отримала бронзову відзнаку у категорії «PR, Corporate Reputation».

 Так, упроваджуючи місію боротьби з віковою дискримінацією, 1+1 media за час існування проєкту вдалося об’єднати навколо проблеми десятки компаній та стати медійним амбасадором теми. У межах унікальної програми «Елегантне стажування» медіахолдинг отримав понад 3 000 заявок на участь та залучити 25 фіналістів до співпраці, а завдяки загальнонаціональній інформаційній кампанії на телебаченні, у пресі та соціальних мережах – залучити близько 25 млн людей.

 Крім цього, ідейними наставниками проєкту стали понад 40 відомих постатей-представників різних галузей, які на власному прикладі довели: вік – це не перешкода на шляху до здійснення мрій. Також у компанії Viasat влітку проходила стажування пані літнього віку на посаді SMM-фахівця департаменту маркетингу і показала неабиякі результати. Про новий досвід і руйнування стереотипів щодо людей старшого віку можна прочитати на сторінці Viasat TV у Facebook.

 Нагадаємо, що у вересні 2021 року компанія Viasat вже отримала відзнаку за участь у проєкті і стала лауреатом 2-го ступеню Всеукраїнської відзнаки кращих компаній та персоналій телеком та медіа індустрій Telecom Awards 2021 у категорії «Соціальний проєкт року» з ініціативою «Viasat проти ейджизму». 

 Подібні нагороди є важливим натхненням рухатися далі і працювати над новими викликами на користь країні і громадськості.