Новини

Велике оновлення каналів у пакетах Viasat

Велике оновлення каналів у пакетах Viasat

Шановні клієнти!

 

Нам завжди приємно радувати Вас хорошими новинами! Із задоволенням повідомляємо, що з 02 серпня ми додаємо до пакетів Сімейний, Престижний, Престижний HD та Преміум HD 4 нових канали – 2 дитячі та 2 музичні!

 

Niki Kids – канал для дітей від 5 років. Ретельно підібраний контент не лише розважає, а й всебічно розвиває маленьких глядачів. Мультфільми американського каналу Cartoon Network, французьких студій Studio Hari та Xilam, канадської Portfolio Entertainment транслюються з якісним українським дубляжем. Канал впевнено займає провідні позиції серед популярних дитячих каналів.

 

Niki Junior – навчально-пізнавальний канал для найменших глядачів від народження до 5 років, спрямований на розвиток мислення, уяви і фантазії. Це добрий помічник у вихованні.

За переглядом захоплюючих мультфільмів діти в ігровій формі, з цікавістю і задоволенням, легко навчаються рахувати і читати.

Повчальні історії героїв мультсеріалів, просякнуті гумором та добротою, спонукають дитину бути учасником дійства, співпереживати та постійно відкривати нове й цікаве в навколишньому світі.

 

EU Music – український музичний канал, що транслює виключно європейську популярну музику. Максимум ритму і талановитих виконавців. На цьому каналі транслюються лише справжні хіти!

 

4ever Music – з 2018 року канал орієнтується на сучасну та класичну світову музику 2-ої половини XX століття. Багато глядачів із задоволенням згадають улюблені мелодії своєї молодості. Канал транслюється українською, російською та англійською мовами.