Новини

Зустрічайте нові канали

Зустрічайте нові канали

Шановні клієнти!

Ми постійно слідкуємо за новими тенденціями в телеіндустрії і робимо наші тарифи крутішими для вас! З радістю анонсуємо нові канали у пакетах Viasat.

 З 5 листопада у пакети Сімейний, Престижний та Преміум HD ми додаємо новий пізнавальний канал про туризм, подорожі і пригоди UTRAVEL. Він має на меті популяризацію подорожей нашою країною серед співвітчизників і іноземців. Глядачі побачать нові тревел-шоу від відомих ведучих і блогерів, зможуть більше дізнатися про різні куточки України і по-новому відкрити для себе пляжні та гірські курорти, замки, храми, історичні музеї, природні заповідники, озера, ріки, а також міста і містечки.

 Крім цього, у пакет Сімейний ми додаємо також 3 світові дитячі канали з мультфільмами – Nickelodeon, Nick. Jr. та Nicktoons. Цікаві та яскраві передачі цих каналів-хітів сподобаються дітям різного віку, починаючи з 6 місяців, навчать їх цінувати дружбу і відповідально ставитися до своїх вчинків. Ваші діти будуть навчатися із задоволенням і розважатися з користю.

Сподіваємось, що вам сподобаються запропоновані оновлення. Дякуємо, що ви з нами!

З повагою, команда Viasat