Новини

Viasat підбиває підсумки через півроку після кодування українських каналів на супутнику

У січні 2020 року відбулося кодування українських каналів на супутнику. Через півроку після цього на замовлення офіційного оператора супутникового телебачення Viasat ІП «ГФК Юкрейн» та ТОВ «ІНФО-САПІЄНС» провели дослідження ринку супутникового телебачення України для оцінки поточної ситуації та перспектив для розвитку.

 

Згідно з дослідженням, більше третини глядачів все ще сподівається, що канали будуть розкодовані. Наразі є близько 2 млн глядачів, які не прийняли чи відклали рішення щодо переходу до офіційного платного провайдера чи зміни типу прийому сигналу для перегляду закодованих каналів, через заяви про можливе розкодування каналів, які лунали на державному рівні. Це спровокувало людей не переходити на платний тип прийому і, як наслідок, в очікуванні розкодування каналів відбулося зростання попиту на піратські сервіси чи заборонені російські канали, які надалі залишаються відкритими на супутниках, і доступні нашому глядачеві безкоштовно.

 

Станом на сьогодні вже закодовано понад 40 українських каналів у 2020 році, і цей перелік зростатиме. Жодних підстав щодо можливого розкодування супутникового сигналу українських каналів немає. Найцікавіші передачі та шоу доступні лише на основних версіях каналів на противагу міжнародним скороченим версіям каналів, які були запущені на безкоштовному супутнику. Для того, щоб дивитися улюблені канали і передачі, глядачам необхідно обрати офіційного оператора телебачення. 

 

Viasat є беззаперечним лідером серед офіційних операторів супутникового телебачення, як за знанням бренду – 74%, так і за кількістю підключень – близько 200 тис. абонентів вже обрало Viasat*.

Офіційний оператор супутникового телебачення Viasat пропонує великий вибір українських та світових каналів різних жанрів – кіно, дитячі, пізнавальні та спортивні канали. Також однією з переваг супутникового телебачення є відмінна якість сигналу у будь-якій точці України – як у великому місті, так і в маленькому селі. Підключити супутниковий тюнер до антени дуже легко самому, а в разі необхідності можна викликати майстра з підключення.

 

Влітку 2020 року Viasat підготував для нових абонентів вигідні пропозиції на пакети та обладнання. Зокрема, можна підключити пакет "Сімейний" за вигідною ціною на перші 3 місяці підключення. Також абонентам є доступною акція "Приводь друга" з бонусами як для поточних, так і нових клієнтів.

 

"Зараз підключитися до Viasat стало дуже вигідно. Сподіваємось, що глядачі не відкладатимуть підключення до офіційного оператора та встигнуть насолодитися цікавим контентом як закодованих українських, так і світових каналів", − зазначає Світлана Міщенко, керівник платформи Viasat.

Дізнатись більше про те, як підключитись до офіційного супутникового оператора та актуальні пропозиції, можливо у Центрі інформаційної підтримки Viasat за телефонами 068/050/093 170 82 82.

 

*За результатами проведеного ІП "ГФК Юкрейн" в квітні 2020 року дослідження «Знання платних провайдерів ТБ в Україні».  Viasat – лідер супутникового телебачення України, за результатами проведеного ТОВ "ІНФО-САПІЕНС" в травні 2020 року дослідження громадської думки на тему " Дослідження телеглядачів в Україні".