Новини

Дачний сезон з Viasat!

 

Спеціально до дачного сезону Viasat підготував спеціальну пропозицію!

 

З 27.04 до 15.11.2020 р. підключайте пакет «Сімейний» на 4 місяці за вигідною ціною 320 грн!

 

З 15 травня ми оновлюємо та розширюємо нашу пропозицію! А саме: крім пакету «Сімейний» до цієї пропозиції додаються ще 3 дитячі канали – Nickelodeon, Nick Jr. та Nicktoons

 

З 5-го місяця діє стандартна абонентська плата - 129 грн на місяць. В пакет «Сімейний» входить 96 каналів, серед яких є як українські національні канали, так і канали родини Viasat, а також популярні тематичні канали (кіно, спорт, пізнавальні). З пакетом «Сімейний» вся родина обере собі передачу чи фільм до смаку! Пропозиція діє лише для нових клієнтів.

Детальніше про канали пакету "Сімейний" :

  • Канали кіно - TV1000, TV1000 Action, VIP Comedy.
  • Пізнавальні канали – Viasat Nature, Viasat History, Viasat Expore.
  • Спортивний канал Viasat Sport.
  • History Channel популярний світовий канал, який cпеціалізується на показі документальних серіалів, заснованих на реальних подіях, драм історичної тематики, а також передач, присвяченим відомим артефактам світової історії.
  • Da Vinci науково-освітній канал для дітей та дорослих. Ранковий ефір розрахований на дитячу аудиторію, а вечірній – на дорослу. До уваги глядачів програми про природу, Землю, техніку, людину й культуру.
  • Кус-Кус - український тематичний телеканал присвячений кулінарії. Програми каналу орієнтовані на сімейну аудиторію, гурманів і любителів готувати. Вони включають в себе теорію та практику приготування іжі, цікаві факти, історію кухонь народів світу і різних культур, а також програми про смачну та здорову їжу.
  • 36,6 TV - пізнавальний телеканал про здоровий спосіб життя та позитивне мислення. Це сімейний канал з контентом власного виробництва. З його передач можна дізнатися багато корисного про правильне харчування, сімейні відносини, виховання дітей, секрети молодості та краси.
  • Та багато інших каналів.

При замовленні додаткового телевізора чи додаткових пакетів послуг рекомендуємо сплатити суму одразу за весь період (4 місяці). В разі затримки оплати за додаткові послуги, відбудеться блокування пакету «Сімейний» на 4 місяці та обраних додаткових послуг.  

Щоб підключити цю пропозицію, звертайтеся в Центр інформаційної підтримки:

https://viasat.ua/uploads/images/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%84%D0%BE%D0%BD%D1%8B_(002).jpg