Новини

Viasat поповнює лінійку супутникового обладнання для прийому закодованого сигналу

     Офіційний оператор супутникового телебачення Viasat повідомляє про розширення лінійки обладнання для прийому закодованого сигналу. Так, у січні 2020 року в Україну надійшла партія тюнерів від «НВО «РОМСАТ» ‒ компанії, що спеціалізується на дистрибуції телекомунікаційного обладнання від провідних світових брендів на території України, а також Грузії та Болгарії. Об’єм поставки  тюнерів становить 45 000 одиниць, модель ‒ Romsat S2 TV.

 

     «Цей тюнер, як і модель SRT 7602, брендований логотипами Viasat і УТБ, має інноваційну технологію автоналаштування супутників та є максимально простим для налаштування, тож абсолютна більшість клієнтів зможе підключити його до Viasat самостійно».

 

     Абонентам потрібно лише увімкнути приймач, під’єднати до телевізора та антени, зачекати декілька хвилин доки відбудеться автоматичний пошук та розпізнавання супутників, і підключити послугу Viasat, обравши один з актуальних пакетів.

 

     Тюнери можна придбати на сайті viasat.ua, через Центр інформаційної підтримки Viasat за телефоном 0 800 500 460, в магазинах електроніки та у офіційних дилерів – партнерів Viasat. Рекомендована роздрібна ціна – 1099,00 грн.

 

     «До кодування супутникового сигналу українських телеканалів залишилось менше тижня, тому ми хочемо вкотре нагадати про необхідність завчасного підключення до офіційного оператора телебачення. А з тюнером Romsat S2 TV це зробити дуже легко і швидко», ‒ коментує Антон Юр’єв, директор з продажів Viasat.

 

     Нагадуємо, що в кінці січня 2020 року сигнал чотирьох ключових українських медіагруп на супутнику буде закодовано. Після цього ті, хто дивився українські канали через супутник, не матимуть можливості дивитися їх у відкритому доступі. Для отримання можливості подальшого перегляду абонентам супутникового ТБ необхідно обрати офіційного оператора телебачення.