Новини

Viasat повідомляє про розширення лінійки обладнання для прийому закодованого сигналу супутника

Офіційний оператор супутникового телебачення Viasat повідомляє про розширення своєї лінійки обладнання.  Так, починаючи з 5 грудня 2019 року, додається новий сеттопбокс Strong, модель SRT 7602.

 

Цей тюнер, брендований логотипами Viasat та УТБ, – новинка на ринку України і відрізняється від решти тюнерів тим, що має інноваційну технологію автоналаштування супутників. Відтепер користувачам не доведеться самим налаштовувати супутникові приймачі, за них все зробить система, а глядачам залишається лише насолоджуватися переглядом українських та світових каналів в гарній якості.

 

«Всі наші попередні моделі тюнерів були свого часу технічними нововведеннями, але їх доводилося налаштовувати вручну. З моделлю SRT 7602 все, що потрібно зробити, – просто увімнути приймач, під’єднаний до телевізора та антени, зачекати кілька хвилин, доки відбудеться автоматичний пошук та розпізнавання супутників, та підключити послугу Viasat, обравши один з актуальних пакетів. Впевнені, що новий тюнер швидко завоює прихильність користувачів», – зазначає Антон Юр’єв, директор з продажів Viasat. 

 

Крім легкого автоматичного підключення до супутникового телебачення, серед інших технічних характеристик слід відмітити функцію запису ефіру та паузи програм, а також дуже популярне технічне нововведення – один «розумний» пульт для телевізора і тюнера 2-в-1.

 

Нові моделі тюнерів можна придбати на сайті viasat.ua, через Центр інформаційної підтримки Viasat за телефоном 0 800 500 460, в магазинах електроніки та у офіційних дилерів – партнерів Viasat. Рекомендована роздрібна ціна – 1099,00 грн.

 

Нагадуємо, що 28 січня 2020 року сигнал чотирьох ключових українських медіагруп на супутнику буде закодовано. Після цього ті, хто дивився українські канали через супутник, не матимуть можливості дивитися їх у відкритому доступі. Для отримання можливості подальшого перегляду глядачам необхідно обрати офіційного оператора телебачення.