Новини

Обмінюйте старий тюнер на тюнер Viasat та отримайте можливість перегляду пакету «Престижний» протягом 4 місяців* !

З 01 квітня по 30 вересня 2019 року беріть участь в акції «Обмін» від Viasat.
Придбайте новий тюнер Viasat за 1099,00 грн, та отримайте можливість перегляду пакету «Престижний» протягом 4 місяців* в обмін на старий тюнер. Ви можете обрати зручний для вас спосіб:

Придбати новий тюнер в дилерській мережі за рекомендованою ціною 1099,00 грн , і при підключенні здати майстру старий супутниковий тюнер (будь-якої моделі). Під час активації операторові повідомлять, що Ви підключаєтеся за акцією «Обмін», після чого буде активовано акційний пакет «Престижний»  (Перелік офіційних дилерів можна знайти на сайті Viasat: https://viasat.ua/uk/partners).

Або

Підключитися самостійно через Центр інформаційної підтримки та придбати тюнер з доставкою поштою. Старий тюнер будь-якої моделі слід відправити Новою поштою на адресу 04107, м. Київ, вул. Половецька 3/42. Під час відправлення обов’язково вкажіть ПІП та контактний номер телефону. Після цього Ви зможете активувати акційний пакет «Престижний»  за телефонами Центру інформаційної підтримки, повідомивши оператору номер квитанції Нової пошти, номер тюнера (необов’язково), ПІП і свій телефон.

Після завершення акційного промоперіоду автоматично подовжується передплата на пакет «Престижний» за ціною 149 грн/місяць. Ви зможете безкоштовно у будь-який час змінити свій пакет на інший актуальний пакет.

З правилами акції «Обмін» можна ознайомитися тут

З детальною інформацією про пакети Viasat та канали, які до них входять, можна ознайомитися на сайті viasat.ua.

* 1-ий місяць підключення і 3 (три) наступних повних місяці - мається на увазі період надання послуг, що включає повні три календарні місяці плюс кількість днів надання послуги в першому місяці (до кінця місяця, незалежно від дати підключення послуги).

З усіх питань телефонуйте в Центр інформаційної підтримки за номерами (093) 170-8282, (050) 170-8282, (068) 170-8282. Наші спеціалісти будуть раді Вам допомогти. Вартість дзвінків згідно з тарифами Ваших операторів зв’язку.