Новини

Зустрічайте нові канали на платформі «Домашнє ТБ»!

Повідомляємо усіх абонентів послуги «Домашнє ТБ» про запуск нових каналів у всіх тарифних пакетах, окрім «Мінімального»:

 

З 26 грудня 2018: Канал «36,6» - канал надає глядачам матеріали, які дозволяють вести здоровий спосіб життя - рекомендації про збалансовані дієти, щоденна фізична активність і як боротися зі стресом. Програмний вміст мотивує до дій, здатних змінити життя на краще. Бібліотека телеканалу складена з оригінального корисного і преміального відео, розрахованого на аудиторію, яка прагне дотримуватися здорового способу життя. Серед найбільш актуальних питань, які піднімаються кваліфікованими фахівцями та запрошеними зірковими гостями в ефірі, є здорове харчування, тренування, психологія і медицина.
Концепція наповнення сітки телеканалу формується на основі переваг цільової аудиторії і складається переважно з вітчизняного контенту і частково з пізнавально-розважальних програм закордонного виробництва, які глядачі можуть переглядати без реклами.

 

З 01 січня 2019: Канал Перший Автомобільний - перший і єдиний український телевізійний канал, всі програми якого присвячено автомобільному світу.
В ефірі «Першого автомобільного» зібраний автомобільний медіаконтент як власного виробництва, так і шоу виробництва Німеччини, Великобританіі і США. «Перший автомобільний» завжди тримає руку на пульсі подій, стежить за новинками й тенденціями, що цікавлять саме українського глядача! Все про виставки та презентації, товари та послуги, правила та закони у світі авто й мотоспорту, новини, найкращі світові тележурнали, корисні поради та рекомендації експертів авторинку – тільки на «Першому Автомобільному»!

 

Слідкуйте за нашими анонсами.

 

Команда Viasat