Новини

Велике поповнення у пакетах Viasat!

З 15.07 зустрічайте одразу 5 нових цікавих пізнавальних каналів у тарифних пакетах Viasat «Сімейний», «Престижний», «Престижний HD» та «Преміум HD»!

Спортивний канал «Рибалка» розповість, де і коли найкраще ловити рибу, поради та лайфхаки для новачків, а ще - репортажі з риболовних турнірів та смачні рецепти рибної кухні.

«Фауна» - це канал про живу природу. Незвичайні факти і цікаві розповіді допоможуть більше дізнатися про дику природу і побачити її рідкісних представників. Серед популярних передач каналу можна назвати: «Зоопарки України», «Світ дикої природи», «Вижити в дикій природі», тощо.  

З каналом «Терра» можна, не виходячи з дому, здійснити подорожі в найкрасивіші місця планети, дізнатися про історію різних країн, познацомитися з ритуалами та екзотичними стравами. Також до уваги глядачів пропонуються передачі про видатних особистостей, які зробили значний вклад у розвиток цивілізації.

Нові технології майбутнього і сьогодення, унікальні технічні розробки, наукові відкриття – все це та багато іншого пропонує глядачам пізнавальний канал «Наука». Передачі будуть цікаві і дорослим, і дітям, оскільки про складні речі можна розповідати легко і доступно.

Передачі документального історичного каналу «Епоха» розповідають про головні події минулого, історичні постаті, відкриття, битви та епідемії, які змінили світ. Канал розвиває історичний і культурний кругозір та вчить розбиратися в житті. Підходить для всієї родини.