Новини

Велике поповнення у пакетах Viasat!

З 1 вересня Viasat розширює пропозицію каналів в своїх пакетах. Так, в пакет «Національний» буде додано 10 каналів, а в пакети «Сімейний», «Престижний», «Престижний HD» та «Преміум HD» – одразу 13 каналів! Це 6 каналів новин, включаючи 4 міжнародні, 2 християнські канали, 1 розважальний та 1 регіональний, а для пакету «Сімейний» та вище – ще додатково 2 канали кіно та 1 дитячий анімаційний канал.

Нові канали, додані з 1 вересня у всі пакети:

Вінтаж (478) – розважальний канал для любителів старого кіно та старих театральних спектаклів, які дозволяють насолоджуватися грою майстрів сцени початку ХХ століття. Серед популярних програм є такі: «На килим», «В ефірі», «Про театр», «Авто Вінтаж», «Продорожник», «Куль-компас» та інші. 

Перший Незалежний (523) – львівський інформаційно-регіональний канал, який акцентує увагу на регіональних, а не загальнонаціональних проблемах. Передачі каналу показують, що відбувається в українській глибинці та як змінювати події на місцях.

UKRLIVE (522)це інформаційний канал, який висвітлює нерейтингові теми – соціальні питання, які стосуються освіти, бізнесу, інновацій, проблем екології, прав людини. Сюжети та програми каналу роблять акцент на достовірності. Канал орієнтується на аудиторію молодше 45 років та працює за форматом Youtube та соцмереж.

Euronews English HD (556) - це провідний європейський цілодобовий інформаційний телеканал, що суміщає відеохроніку світових подій і аудіокоментарів тринадцятьма мовами. Відтепер цей канал доступний у пакетах Viasat ще й англійською мовою. Екстрена інформація оперативно передається у форматі прямих включень з місць подій. Крім того, ряд тематичних передач присвячені культурним подіям, розвитку науки і високих технологій, охороні довкілля, різноманітним проблемам жителів європейського регіону.

Беларусь 24 (543) - канал, який цілодобово розповідає всьому світу про Білорусь, її особливості та традиції. На каналі виходять головні новини Білорусі, а також кращі проекти білоруського телебачення.

France 24 (552, 553) – це цілодобовий інформаційний канал. В ефірі каналу – новини та аналітика світових подій з участю експертів. У портфоліо Viasat є дві версії каналу французькою та англійською мовою, France 24 Fr та France 24 Eng відповідно.

Надія (486) – перший християнський канал України. Канал пропонує сімейні, біблійні та мотиваційні програми для різних груп населення з урахуванням українського культурного середовища і сучасних потреб. Це канал для тих, хто сьогодні бажає бачити більше, знати глибше, розвиватися краще.

Новий Християнський (485) – це міжнародний міжконфесійний супутниковий канал. Канал розповсюджує Євангеліє в кожний дім, він є рупором благої вісті для тисяч людей у більш ніж 50 країн світу.

Донеччина TV (382) інформаційний регіональний канал з цікавими новинами Донеччини, актуальною інформацією про життя в регіоні і ситуацією в АТО.

Нові канали, додані з 1 вересня у пакети «Сімейний», «Престижний», «Престижний HD» та «Преміум HD»:

Для глядачів, які хочуть ближче познайомитися з фільмами та культурою країн Сходу Viasat пропонує 2 тематичні канали.

Zee TV (138)канал для любителів індійського кіно та пізнавальних шоу про Індію. На вас чекають класичні та сучасні фільми Боллівуду – бойовики, мелодрами, мюзикли та історичні саги. А ще – останні новини з життя боллівудських зірок. Численні танцювальні та пісенні шоу, кулінарні програми, передачі про історію, культуру та релігію будуть цікаві широкому колу глядачів.  

DORAMA (137)розважальний канал, на якому виходять популярні у всьому світі серіали Південної Кореї, Японії, Китаю та Тайваню. Всі різноманітні жанри серіалів – драми, мелодрами, детективи, комедії, історичні серіали – знайдуть свого глядача. Дивіться Схід на каналі DORAMA!

Для наймолодших глядачів пропонуємо канала Duck TV (463). Це канал для діток до 3 років, мультфільми та передачі якого розвивають слухові та зорові здібності малечі. Розвивайся, розважайся та відпочивай разом з Duck TV!