Новини

Viasat приєднався до соціальної кампанії #забутипровік та залучив до своєї команди стажера 50+

У понеділок, 12 липня, Viasat, як генеральний медіапартнер соціальної ініціативи 1+1 media #забутипровік, приєднався до програми «Елегантне стажування» та залучив до своєї команди стажера старшого віку. Так, у компанії Viasat на посаді SMM-фахівця розпочала своє стажування Ярослава Кулик.

 

Ярослава – надзвичайно цікава особистість, активне соціальне життя якої почало набирати обертів після виходу на пенсію. Ще до програми стажування вона постійно займалась самовдосконаленням, відвідувала навчальні курси та семінари, опанувала роботу з ПК.

 

Попри те, що Ярослава Кулик все життя працювала у сфері будівництва і ніколи не мала справу з Digital-комунікаціями, наша стажерка вирішила кинути собі виклик. Заручившись підтримкою близьких, без будь-яких сподівань на відповідь вона відправила своє резюме і була приємно вражена, коли отримала зворотний зв’язок.

 

«Мені завжди хотілося потрапити в живе інформаційне оточення і проявити себе. Навіть написання резюме було певним випробування для мене. Коли запросили на співбесіду, не могла повірити в це. Усвідомлювала, що на кожну відкриту вакансію претендує значна кількість охочих. Дуже рада, що потрапила в колектив Viasat і отримала можливість спробувати свої сили в новій справі. Щодня навчаюсь чомусь новому, це дає свої результати», – ділиться враженнями Ярослава.

 

Бажаємо Ярославі успіхів у всіх починаннях, швидкої адаптації та опанування нової професії!

Сюжет про перший день стажерів у 1+1 media доступний за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=q0FcOIYvYzI.

 

З повагою, 

команда Viasat